Gebruik van het Refka

U kunt op verschillende manieren aan de slag met het Refka 2.0. Dit hangt af van het doel en de mate van intensiteit waarmee u met het instrument wilt werken. Zo kunt u gebruik maken van:

Refka
Hier kunt u uw kennis over het Refka verdiepen. U kunt onderdelen nader uitwerken of onderbouwen met theoretisch bronnenmateriaal. U kunt van elk ‘vakje' van het Refka uitgebreide achtergrondinformatie krijgen. U kunt zich ook laten inspireren door de Veelgestelde vragen.

Quick scan
U kunt met de quick scan het Refka in korte tijd uitproberen op een bestaand of fictief project of programma

Full Refka Scan
Met de Full Refka Scan kunt u uw eigen project of programma doorlichten. De Full Refka Scan is een uitgebreide vragenlijst die u, liefst met uw gehele team, kunt invullen. U komt dan bij het invullen al op ideeën. Daarna kunt u met uw team over doorpraten. Deze gang van zaken zou u om de zoveel tijd kunnen herhalen. Dat biedt u regelmatig reflectie op (de voortgang) van het werk. Is de vragenlijst te veel om in één keer af te werken,dan werkt u per kolom. Bij voltooiing van iedere kolom krijgt u een beoordeling; deze krijgt u ook over het totaal.

Persoonlijk advies
Wilt u in persoonlijk contact uw project verder in kaart brengen en verbeteren? Dat kan in een persoonlijk advies. Dat kan per e-mail of in de vorm van een persoonlijk gesprek of een audit met meerdere personen. Dit laatste stellen wij voor u op maat samen.

Cursussen
Hier vindt u het cursusaanbod van het NIGZ met daarin opgenomen het aanbod op het gebied van het Refka.

 

inloggen / registreren

e-mailadres
wachtwoord