Uitleg

Werkwijze
Met de Full Refka Scan kunt u uw eigen project of programma doorlichten. De Full Refka Scan is een uitgebreide vragenlijst die u, liefst met uw gehele team, kunt invullen. U komt dan bij het invullen al op ideeën. Daarna kunt u met uw team over doorpraten. Deze gang van zaken zou u om de zoveel tijd kunnen herhalen om zo regelmatig te kunnen reflecteren op (de voortgang) van het werk. Is de vragenlijst te veel om in één keer af te werken, dan werkt u per kolom. Ook kunt u uw gegevens opslaan, daarvoor moet u uzelf eerst registreren via de link die rechts op dit scherm staat. Bij een volgend bezoek kunt u meteen inloggen en u gegevens bekijken.

Vragenlijst
De Full Refka Scan doorloopt alle kolommen van het Refka, van Context t/m Feedback. Het is aan te bevelen de vragenlijst niet in één keer in te vullen, maar in verschillende fasen, in etappes te werken, bijvoorbeeld per kolom.  U kunt tussendoor steeds terugkoppelen naar de inhoudelijke informatie uit ‘Refka'.

'Beoordeling' en advies
Heeft u een kolom afgewerkt, dan krijgt u een globale beoordeling in de vorm van een kleur uit de drie kleuren van een stoplicht met een daaraan gekoppeld advies. Heeft u de hele Full Refka Scan doorlopen, dan krijgt u een beoordeling in kleur over het totaal met een globaal advies.
Voor specifieke advisering-op-maat over uw project gaat u naar Persoonlijk advies.


Let wel: Voor een maximaal effect is het aan te bevelen om de tijd te nemen voor het invullen van de lange vragenlijst. Wanneer u de lijst individueel ‘zo maar eventjes tussendoor' in wilt vullen, zou de lengte van de lijst u wellicht kunnen ontmoedigen. Bovendien is de exercitie dan niet effectief. Heeft u onvoldoende tijd, dan is een suggestie is de lijst op te splitsen en per kolom te werken.


 

inloggen / registreren

e-mailadres
wachtwoord